The movement

Wil jij jouw commerciële vaardigheden ontwikkelen?

Jouw avontuur start hier!

pulcinos-the-movement-bv

Skills to pay the bills

Level jouw sales vaardigheden up naar een hoger niveau!

the-movement-bv

Wat doen wij?

The Movement B.V. is een full service callcenter agency. Wij nemen dus het volledige klantcontact uit handen, van direct marketing tot aan klantenservice.

Onze kernwaarden zijn: service, ontwikkeling en succes.

Binnen ons callcenter zorgen wij ervoor dat jij als telefonische verkoper getraind wordt en zetten wij jouw persoonlijke ontwikkeling op de eerste plek. De enige manier om de beste versie van jezelf te worden is namelijk jezelf op ieder mogelijk punt te ontwikkelen.

 Ben jij ook klaar voor ontwikkeling?

tHE mOVEMENT

Onze mogelijkheden

Bij The Movement denken we niet in inbound en outbound alleen, we denken in toegevoegde waarde. Onze passie en energie komt voort uit het leveren van perfecte service voor onze klanten, en het volmaken van de wensen van onze collega’s.

Klantenservice

Jij bent hét eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Belangrijk is dat jij je goed weet uit te drukken in woord en geschrift en dat je altijd alles op alles zet om de klanten van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen.

Hoe meer jij bijdraagt aan onze ambities, des te meer wij kunnen bijdragen aan jouw eigen ambities bijvoorbeeld door middel van opleidingen én het bieden van doorgroeimogelijkheden!

Leadopvolging

The Movement is een betrouwbare en ambitieuze speler voor lead generatie. Wij hebben een totaaloplossing waarbij we nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat onze medewerkers functioneren als dé salesafdeling. Dit is volgens ons de ultieme manier om potentiële klanten transparant binnen te halen.

Acquisitie

Als acquisitie-specialisten specialiseren wij ons in effectief koud bellen. Wij beschikken over een bel- en rapportagesysteem en flexibel en goed getrainde sales professionals. Onze mensen zijn goed opgeleid, hebben zin in bellen en werken zonder vaste belscripts. Dit resulteert in duizenden leads, sales en verkooptransacties per jaar. The Movement helpt u om de acquisitie voor uw bedrijf naar ongekende hoogtes te tillen!

Buitendienst Accountmanager

Onze buitendienst afdeling bestaat uit een jong, dynamisch, ambitieus en hecht team. Ben jij iemand die zijn woorden omzet naar daadwerkelijke daden en ben jij de persoon die even wat verder na denkt dan de rest? Dan ben jij bij het juiste adres!

Je belandt in een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is en je wordt rijkelijk beloond voor je prestaties. Je krijgt van ons alle vrijheid binnen de door jou gewerkte uren om te zorgen dat je jouw prestatie levert.

The Movement

© The Movement 2022 – Powered by TW|Design